Gorkha, lumbini, chitwan, pokhara er den vigtigste destination for biludlejning. Dag 4:- Pick-up fra Pokhara og overførsel til Kathmandu..Nigth stå på Kathmandu.. heldags sightseeing dækker de Tre durbarsquare i Kathmandu, såsom Kathmandu og Bhaktapur, patan Durbar square. Kathmandu-dalen, sightseeing, heldags sightseeing i Kathmandu valley med Bhaktapur. Kathmandu-dalen, sightseeing, Nagarkot, Dashainkali, Nilkantha, Tre kathmandu durbar-pladsen, Chagunarayan, Kakani , bhaktapur er den største destination for biludlejning i kathamndu valley. Ligeledes Kathmandu-dalen rim, du kan gøre seværdigheder såsom Phulcowki , Sivapuri, Kakani, Dashainkali, Nagarkot og Narjun Bakker. Bjergene hjem kører ved homestay familie i Nepal kathmandu. Bjergene hjem kan organisere bilen til hjemmet ophold gæst i kathmandu, Nepal.

Denne gang er vores køretøj travlt på grund af lettelse distributioner i jordskælv områder i Nepal. Her er nogle ideer til, hvordan du kan tilbringe din tid i udlandet og få mest muligt ud af din solo rejse oplevelse. Men det er ikke nemt for alle, så mange gange, din finansielle situation ikke kan bære vægten af en dyr tur, men at finde måder at rejse billigt kan ikke være så svært som det ser ud. Det er ikke beregnet til at yde specifik info om rygsæk rejse muligheder, som er bedre beskrevet i Lonely Planet og Rough Guides. Nu kommer på kyster og strande, tro mig, hvis du er en person, der ikke kan tåle varme temperatur og luftfugtighed, så er det din spild af tid og penge for at i fik der, fordi jeg personligt ikke kan lide somre og luftfugtighed på alle, og tro mig, jeg havde gik til så mange steder af havet, strande og kyster, der er så meget fugt, at du vil føle, at du er ikke på en ferie du er i et fængsel, og fængslet for nogle kriminalitet derovre.

Alkohol er dyrt og en pint øl kan koste over 10 Euro. Som per diskussion med dig over telefonen, 10de April,2015 ved rundkørslen 12.30 p.m., kan du også sende den detaljerede tilbud/priser af vores cruser/bus booking til Nepal tur (både A. C. Kathmandu, hovedstaden i Nepal, og ofte kaldes “Porten til Nepal” og “Gateway af Mount Everest”. Ligeledes Kathmandu til nagarkot tour, Kathmandu til Dashainkali tempel besøg priser på biludlejning, vi laver billige og fleksible til at ændre rute for lige afstand og priser tilfælde. Biludlejning rejseplan i Nepal: biludlejning rute vi kan designe mange måder. Erfaring driver Vi har meget erfaring med chauffør, der kender biludlejning rute og destination at besøge. Fleksibel rejseplan og Billige priser: Vi har altid Afgifter god pris for den rute, steder. De kender den afstand, afbudsrejser den ene efter den anden på grund af hyppige bil at køre i mange tour-rute.

Her er nogle alvorlige skader, du har brug for at vide, at der kan opstå ud fra en bilulykke. Hvorfor leje af bil med os ? Hvorfor bruge tusindvis, når du kan have fransk oplevelse i Indien i et lille budget? Der er mange rejsende, der har en dårlig oplevelse med en bestemt virksomhed, og derefter købe en billet til den næste etape af deres rejse med en alternativ virksomhed. Gode anmeldelser og anbefaling: Vi er anbefaling af vores gæster, der er, når leje en bil hos os. Selv du kan ringe til os, så vil det være nemt at vide, at ledighed i vores tid, eller ikke. Velkommen til at kontakte os for biludlejning i Nepal.

Leave a comment

Your email address will not be published.