for At gøre dette, jeg nip stykker af popsicle pinde og lime dem tilbage, således at der skabes et fladt stykke tesserae. Når du injektionsmørtel et stykke som dette, med de forskellige niveauer, du bliver nødt til at gøre nogle klappede og udjævning af fuger samt bare squooshing det og tørrer det ud. Et projekt som dette, med et tema af havbunden, åbner op for så mange muligheder, fordi der er noget, der går, og junk smykker, der ikke har andre brug for eksklusionen vil tilføje så meget til den samlede mosaik. Hold kommer til at “ældre indlæg” og du vil se detaljerne for den mosaiske trappe morgenfriske jeg gjorde (mit største projekt til dato).

Her er et par tips og bemærkninger, når du bruger kostume smykker i mosaik arbejde. Næste, jeg skabte den mosaik, der bruger MAC-lim til at anvende en bred vifte af materialer til Wedi (bagsiden af lærredet). Om det stykke, der vender nedad, og jeg har installeret små øjne og billede hængende ledning på bagsiden (hvad der startede ud som forsiden af lærred). Som din ansvarlig flytte partner, her, vi deler nogle af de vigtigste oplysninger om forskellige problemer, du kan støde på, mens du flytter dine foretrukne form og type af møbler langs hver og hvert skridt af vejen. Love er blevet lavet i Amerika, der rider på en trailer mens du er i bevægelse, er ulovligt. Du skal altid have en idé af den tilgængelige plads til at placere dine møbler.

Forgyldt træ, dyrt stof, rig, arabesque designs lavet et stykke moderne møbler. Opfattelsen af det offentlige er, at møbler i massivt træ er bedre, og du vil finde ud af krydsfiner i billige møbler, men det faktisk er den bedste mand, der er lavet af træ bord til rådighed og er ikke et billigt produkt til alle. Bemærk, at træ er oftest pris per lineal fods, med prisen stiger derfor til større bestyrelser. Men hvis du laver en fritstående eller vægmonteret æg rack fra træ til dit køkken, så cut-out dine ønskede form, eller hvis du bruger fodpanel eller lignende skære længde og størrelse.

Du kan kvæle dichroic glas, lige som du kan almindelige farvede glas (ved hjælp af hjul nippers som Lepponit). Jeg brugte gardiner farvet glas, poleret ametyst sten, kostume smykker, dichroic glas, muslingeskaller, strand glas fra Hawaii, fladskærms glas perler, Swarovski krystaller, glas perler, og knækkede plader, (herunder sidefødder, tak, Candace Clough), og terra cotta. Det er ofte lavet af stål, glas eller bambus. Dette er måske ikke nødvendigt for dig; jeg har valgt at gøre dette, fordi nogle af de farvede glas, jeg har planlagt at bruge, var gennemsigtige eller gennemskinnelige, og jeg ønskede ikke den grimme grå cross-udklækket overfladen af Wedi at vise igennem. Brug en lille wire-skære-redskab til at kvæle fra benene, og bagsider. Jeg bruger et simpelt, håndholdt værktøj kaldet et Køkken Slibesten (en træ-håndteres carborundum sten), som jeg køber på Racen og Virksomheden Hardware Butik i Westlake Bakker, Austin. For det hængende system for South Austin Musik tegn, jeg gik over i Wedi at de eksisterende tegn, https://billigkrydsfiner.dk/ ved hjælp af bolte med skiver.

Endelig, ved hjælp af Ceramcoat akryl maling, jeg tilfældigt duppet forskellige metalliske farver her og der, for det meste 14K guld. Amazon tilbyder 29 farver og mønstre at vælge imellem, som alle er $15 eller mindre. Jeg købte dem, fordi de er smukke, men jeg har ændret deres formål og brød dem i flere brikker til denne mosaik. Men, sket jeg til at have en flot træramme på hånden, så jeg kasseret print og glas og installeret, at rammen på de mosaik panel, igen ved hjælp af GE silikone II til at holde det hele sammen. Det ville betyde, at du ville have til at lægge 30 rækker af boarding. Selvfølgelig, behøver du ikke at hvid vaske dit, hvis du ikke vil bruge.

Leave a comment

Your email address will not be published.