i Løbet af den sidste del af sagsøgerens beskæftigelse, arbejdsgiver kone ved flere lejligheder beskyldt sagsøgeren for at give instruktioner i at strikke til personer, som ikke var lånere af butikken, som ansøgeren anses beskyldninger om uredelighed. På grund af ugunstige konjunkturer, uenigheder, der opstod fra tid til anden, mellem ansøgeren og arbejdsgiveren hustru. Ved at lære, at han ikke var i, hun talte med, at sagsøger ikke er holdlederen, der også var klar over situationen, oplyste ham om, at sagsøger ikke ville være i stand til at rapportere på September 27, og artikuleret sagsøgers anmodning om at bruge sine sidste ferie dag for dag. Area manager fortalte, at fordringshaveren har hans mor kontakte ham, hvis han havde brug for mere tid, eller at lade ham vide, hvad der foregik.Omkring lørdag 25 September, sagsøger har lært, at han ikke ville blive frigivet, før efter starten af sin vagt på September 27, da domstolen ikke indkalde indtil 9:00A.M. og at han ikke ville blive frigivet, før efter at han havde optrådt i retten.

Han ender med at gøre mere på denne måde, som den ikke-indberettet indkomst er ubeskattet. For de to lønmodtager familie (hvor en af ægtefællerne har altid tjente indkomst) det betyder, at afprøvning af S. A. De ledere, der er godkendt sagsøgerens anmodning om at tage ferie for de resterende to dage i denne uge, og den følgende uge, med den plan, at sagsøger ville vende tilbage på mandag, September 27.Dette ville betyde, at sagsøger med en resterende ferie dag. Sagsøger var på ferie fra 24 juni til juli 18, 1953. Derefter, hendes bestræbelser på at søge beskæftigelse der bestod af en eller to personlige kontakter, hvilket resulterer i en uges beskæftigelse, der begynder i September 14, 1953. Sagsøger venstre, klik for kilde at beskæftigelsen frivilligt og blev engageret i den selvstændige erhvervsvirksomhed. Juni 19, hun nægtet ansættelse i hendes besættelse på $60 til $65 for en seks-dages uge på grund af prisen og de timer. Resultaterne af Virkeligheden: Sagsøger, strikning instructress, var således ansat med en detail garn butik i Bronx i 22 år til Maj 22, 1953. Hendes terminal løn var $76 per uge.

RESULTATERNE AF VIRKELIGHEDEN: sagsøger var ansat på fuld tid i seks år som en bakers’ hjælper i bageri afdelingen af arbejdsgiveren købmand. De er uforenelige med en arbejdsgiver normalt ikke udgør en god anledning til en frivillig stoppe, medmindre de er ledsaget af en række faktorer, såsom deraf følgende forringelse af skadelidtes sundhed eller impugnment af arbejdsgiveren af sagsøgers ærlighed og integritet. En anden indledende bestemmelse er udstedt af det lokale kontor afvisning af sagsøger fra at modtage ydelser, effektiv 19 juni 1953, med den begrundelse, at uden en god grund, hun nægtede beskæftigelse, hvor hun er rimeligt forsynet med uddannelse og erfaring. En indledende bestemmelse blev udstedt, i den alternative, holder skadelidte ikke berettiget til at modtage ydelser, effektiv 19 juni 1953, med den begrundelse, at hun var utilgængelig for beskæftigelse. Dommerens Afgørelse: Den oprindelige bestemmelse afvisning af klager for 42 dage i træk med den begrundelse, at hun frivilligt forlod hendes beskæftigelse uden en god grund, og den alternative oprindelige bestemmelse at holde sagsøger ikke tilgængelig for beskæftigelse, effektiv 19 juni 1953 er vedvarende.

Er du en travl operation manager? På eller før den September 16, 2010 klageren mødt med bake shop produktion manager og area manager at informere om, at han var i midten af nogle personlige udfordringer, der involverer et juridisk problem, at han havde brug for at løse, og det ville kræve ham til at tage fri fra arbejde. UDTALELSE: De beviser, der godtgør, at skadelidte blev udskrevet, fordi han ikke indberette til at arbejde på September 27, 2010, og gjorde ikke ringe til arbejdsgiveren om, at dagen for at fortælle om hans fravær. Det er ikke plausibelt, at en leder, at kende usikkerhed om varigheden af den tid, ansøgeren ville være i stand til at indberette til at arbejde, ville ikke give ansøgeren med instruktioner til at holde arbejdsgiveren underrettet. En analyse af bevis fremlagt heri tvinger den konklusion, at sagsøgeren har undladt at etablere sin ledighed til beskæftigelse i hele den periode, emne, fordi hun har undladt at udvise den omhu, der forventes af en person, der er oprigtigt ønske om at blive genansat, især i betragtning af den begrænsede tid, hvor hun kunne have fortsat med at arbejde før fødslen af sit barn.

ansøgeren havde sixty-fire ferie timer påløbet, og han spurgte, om han kunne bruge denne tid til den periode, han blev fængslet, så han kunne forblive ansat. I betragtning af arbejdsgiverens opmærksomhed på ansøgerens situation, og villighed til at hjælpe ansøgeren i sit forsøg på at beholde sit job, ansøgeren med rimelighed kan formodes, at arbejdsgiveren ville tillade ham at tage sin sidste ferie dag på September 27, som ville tegne til hans fravær den pågældende dag, og tillade ham at forblive ansat. Det er ubestridt, at arbejdsgiveren var bekendt med sagsøgers situation, og grunden til at han havde været ude af arbejde, da et møde med ledere på September 16, og at arbejdsgiveren havde godkendt sagsøgerens anvendelse af ferie tid til at dække den periode, han var fængslet. En arbejdsgiver kan aflade en medarbejder til enhver lovlig grund, herunder utilfredshed med, at medarbejderens fremmøde.

Leave a comment

Your email address will not be published.