De fleste arbejder enkeltpersoner med familier målrette et hjem som deres primære investering. Da hjemmet er generelt betragtes som et symbol på ens social status, øve mange stor indsats for at gøre deres hjem en smuk og komfortabel, uden at gå på kompromis funktionalitet og budgettet. Denne holdning også hjælper med at øge ejendommens værdi og gør boligen en personlig erklæring af boligejer.

Denne motivation drev en multi-milliard dollar marked for hjem renovering, inventar og relaterede vedligeholdelse og serviceydelser. Et særligt segment, der trives på hjem bygning og renovering er markedet for gårdhave baldakiner, covers og tilbehør.

Den eksponering, at terrasser må regn, sne, solen og elementerne har gjort baldakin producenter kommer med varierende modeller lavet af forskellige materialer for at imødegå denne bekymring. For ekstra komfort tilbyder baldakin beslutningstagere typisk vandtæt systemer med tag stramning og relaterede støtte til at forhindre vand ophobning. Made-to-order gårdhave baldakiner kan tage 3-4 uger før levering.

En løsning til at beskytte terrasser fra naturen er brugen af aluminium gårdhave dække kits og Udtrækkelig markiser. Sådanne udendørs gårdhave dæksler er generelt til langvarig brug, vedligeholdelsesfri og i overensstemmelse med standard municipal belastning vurderinger og bestemmelserne i den internationale kode for bygning. Den retractable kvalitet gør det muligt at justere markiser afhængigt af vejrforholdene. Aluminium baldakiner også komme i gør det selv-modeller, der kan bruges til at forøge et nuværende dæk, som carporte eller til mere velhavende boligejere lever nær vandet, der har både – beskyttelse for deres skibe. Udvidet gårdhave baldakiner tillade boligejere næsten kontinuerlig påskønnelse af udendørs nyt tag københavn.

Patio baldakiner har også brug for boliger med swimmingpool, baggård dæk eller andre store og udsatte områder. Disse fleksible og pre-manipuleret strukturer kan knyttes til en eksisterende hjem over målområdet til dækket eller sat op som en fritstående enhed. Baldakiner kan også være lavet af stål under opretholdelse af deres retractability og fleksibilitet. For ekstra komfort, privatlivets fred eller sikkerhed tilbyder nogle fabrikanter endda skærmen vedhæftede filer for at lukke off en ønskede område. For vidt åbne terrasser gør baldakiner effektivt dem en forlængelse af huset eller et nyt rum – giver boligejer større rum og mere komfort.

Husejere har en bred vifte af muligheder for bedre at beskytte deres terrasser og hjem generelt sikrer også at besøge familie og venner kan blive underholdt udenfor uanset vejrforholdene. Baldakiner også tillader ejeren at læse en bog, have te eller bare slappe af udenfor på terrassen uden nogen bekymringer. Nogle baldakin beslutningstagere tilbyder vilkår for personer, der søger en skræddersyet look med vind-release protection, markise fleksibilitet og andre ønskede funktioner.

US Census Bureau har noteret sig, at baggård terrasser er blevet en stigende armaturet af nye enfamiliehuse: 45% af sådanne boliger har dem, steget fra 37% i 1992. Denne stigning har givet næring til en relaterede hoppe i udendørs møbler salg: figurer fra American Home indretning Alliance rapporterede en 129% stigning i køb af baldakiner, tabeller og andre udendørs elementer fra $ 1 milliard mere end 10 år siden til $2 .3bn i 2003.

Denne stigning i efterspørgslen har gjort detailhandlere øge deres fokus på udendørs samlinger, med Hold alt og West Elm lancere deres første udendørs linje i 2005. Separat, dækket Restaurering Hardware udendørs underholdende på 52 sider af sin sommer katalog, mere end fordoble de 25 sider det helliget kategorien i 2004.

Nogle baldakin dækker er lavet af heavy-duty vinyl og fås i forskellige størrelser, giver mulighed for nem vedligeholdelse og opbevaring. Flere beslutningstagere tilbyde vinyl gårdhave enheder med begrænset 15 års garanti. Som alternativ, virksomheder også tilbyde gitter gårdhave dække kits skabt primært til haven indstillingerne.

Markedet tilbyder allerede gårdhave baldakiner fremstillet af Alumawood eller aluminium materiale, der føles og ligner Hvadkosteretnyttag.dk træ. At produktet udgør ikke nogen af problemerne med træ, herunder peeling, vridning, malerarbejde og termit angreb.

Patio baldakiner rækker også ud over privatkundemarkedet. EIDE Industries, Inc. tilbyder både permanent og midlertidig eller bærbare modeller, med billeder fremstillet af aluminium slanger eller galvaniseret stål og stof betræk fremstillet af en omfattende serie af lærred produkter, virksomheder og andre ikke-beboelse brugere.

Disse udvendige og indvendige produkter appellerer til restauranter, resorts, hoteller, detail-butikker, kongrescentre, forlystelsesparker og udstillinger og handel shows. For virksomheder med et fortov, ville opsætning af en baldakin langs stien hjælpe skygge forbipasserende og muligvis også trække potentielle kunder i butikken. Kombineret med passende belysning om natten, føje gårdhave baldakiner til det overordnede udseende af en virksomhed selv i fridage.

Leave a comment

Your email address will not be published.