jeg ville elske at høre, om du har besluttet på en af bedste trampoliner, som jeg har anbefalet, eller hvis du gik med noget andet! Den Lille Tikes trampolin er en velkendt og respekteret brand i børnenes verden, og jeg er sikker på, at du har mindst én toy i dit hjem, lavet af Little Tikes. En trampolin bør have mindst 24 meter frihøjde for at muliggøre en sikker hoppe oplevelse. Baseret på formen af en trampolin og den plads, du har, Bedste Trampoliner kan du have visse fordele. Smyths måske ikke har det store udvalg af billige trampoliner, at nogle af de andre har, men deres ‘trampolin guide” er værd at læse. Det betyder også, at du kan sammenligne to trampolin måtter og foråret størrelser og afgøre, hvilken af de to skal have en bedre bounce. Størrelser til rådighed, er der normalt 8-mund, 10-mund, 12-fod, 14 fods, 15-fod og 16 fod modeller.

Abstract Paint Background Tre trampoliner, til rådighed for mindre end $350, herunder modeller fra Lageret og Kmart, alle havde alvorlige fejl. Ved at besvare disse tre spørgsmål, når du er shopping for trampoliner, vil du være sikker på at vælge en, der passer til dine behov og dit budget. Der er mange forskelle mellem trampoliner, enten i form af stil, størrelse, kvalitet og, i særdeleshed, brug. Kort sagt, jo større trampolin måtten størrelse, jo større foråret behov for en stor hoppe. Det kommer med det sikkerhedsnet, sikkerhed pad, og stigen, samt jorden ankre og en fjeder aftrækker værktøj til at hjælpe dig med montering.

Nogle leverandører, der sælger mange forskellige produkter, og det kunne godt være at sælge noget andet til næste år, lige når du har brug for en reservedel eller tilbehør. Du kan se, hvis du kun har en meget lav mur, kan du bare lægge en single rock ene efter den anden, eller to sten oven på hinanden at gøre sikker på, at dig med at vælge den bedste ansigt for at vise øverst og på forsiden er den anden del af rock kan være skjult i jorden, eller på ryggen, da du opfyldning bag væggen; i dette tilfælde er det ikke nødvendigt at bruge noget konkret, som stenene kan lægges til tørre, men hvis du vil, kan du bruge beton.

Der er ingen enkelt bruger vægtgrænse, og med en strukturel begrænsning af 800lbs, kan du føle dig fri til at komme op på, at der med dit barn(ren) og have det sjovt uden at bekymre sig om den samlede vægt! Sørg for, at kun en enkelt beboer hopper på den, for at undgå livstruende skader. “Vi har bemærket, at hun var i stand til at fungere uden de meds, og efter samråd med hendes børnelæge, stoppede vi for hele tiden, at hun vil være hjemme,”skrev en mor til 14-årige tvillinger. Efter, vil vi se på de 8 bedste trampoliner til gymnaster til din baghave; jeg er sikker på du vil finde en, som du og dit barn vil kunne lide.

Leave a comment

Your email address will not be published.